top of page
blanc i negre.jpg

nosALtrEs

Música en estat pur,

amor pel que es fa,

quatre bons amics que els encanta tocar junts,
perill de contagi d'alegria, bon rotllo i ganes de viure,
energía en estat pur, explosius, divertits i apassionats,
una bona estona per al públic més exigent

un encert,

quelcom diferent..

QUAN T'AGRADA EL QUE FAS... ES NOTA

CONEIX LA BANDA

Les Sardines som una banda de versions de música disco, funky i R&R… que interpreta temes d’artistes com Aretha Franklin, Janis Joplin, Bruno Mars, Tina Turner, Gloria Gaynor, Donna Summer, Amy Winehouse...

Som 4 músics professionals del Camp de Tarragona amb un repertori  ple dels millors temes clàssics de la història de la música, majoritàriament en parla anglesa.

La banda la formem el 2011 amb ganes de fer gaudir i ballar a tothom, i des de llavors no hem parat de tocar en festes majors, esdeveniments, festivals, bodes, festes privades...

Amb més de 500 concerts, el grup Sardina’s hem tocat en llocs com: Cicle Anual de Jazz de Cambrils, Festival Internacional de Dixieland Tarragona, Black Soul Festival, Perejil’s Sound de Reus, Festa Major de Sant Pere de Reus, Festa Major de Santa Tecla de Tarragona, Festa Major de Vinebre, Festa major de Mont-roig del Camp, Tàrraco Arena de Tarragona, varis Food Truck Festival, Festa Major de Móra d’Ebre...

SARDINAS GOLDEN RULE (10).JPG
SARDINAS GOLDEN RULE (3)_edited.jpg

Cantant

MERCHE

Espectacular cantant i posada en escena impecable. Dalt l'escenari és pura energia, passió i alegria, fent ballar a tothom en cada concert. Ha cursat estudis al Taller de Músics de Barcelona i a l'Escola de Turisme i Empresarials. Com a cantant i compositora ha format part de moltes bandes de rock, soul i jazz.

Toni Just.jpg

Guitarra i veus

TONI JUST

Toni Just és considerat un dels millors guitarristes de soul del moment, a part de ser professor i actual director de l'acadèmia de guitarra moderna: Laboratori Musical, a Reus, on també imparteix classes. 
Ha estat un dels creadors i components de la banda Soulmachine, i colaborat amb innumerables formacions i discos.

Gerard1 (1)_edited.jpg

Bateria

GERARD MALLORQUÍ

Gerard Mallorquí és un reconegut bateria i docent, però no suficient amb això, també és creador d'espectacles reconeguts de contacontes, titellaire, tallers de percussió, psicòleg i tremendament inquiet!
En l'actualitat dirigeix l'Aula de Bateria de Valls que rep el seu nom, on imparteix classes de bateria.

Loti Bass_edited.jpg

Baix i veus

LOTI

Magnífic baixista del camp de Tarragona. Ha tingut el plaer de treballar amb bandes com Roger Benet i els Oximorònics, Apple smell colour, Brainworm, Ipoem, Noümen, Tumbuctu, No apto i un llarg etcètera. Dedica gran part del seu temps a la Medicina Tradicional Xina, l'Aikido i l'astrologia psicològica i per descomptat amb les Sardines on sens dubte capitaneja el pes i el groove de la banda.

bottom of page